Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dansk media: Brolin nära flytt till Danmark

Sillybloggen

AIK:s talangfulle målvakt Samuel Brolin, som har meriter från spel i Sveriges U21-landslag, har under senaste åren varit utlånad till Vasalund, Akropolis och Mjällby. I dagsläget tränar 22-åringen med AIK, men nyligen uppgav den danska tidningen Ekstra Bladet att keepern är aktuell för FC Köpenhamn.

Nu kommer nya uppgifter från den danska tidningen BT om att det ser ut att bli en flytt för Brolin, men till en annan klubb i Danmark. 22-åringen sägs vara detaljer från att skriva på ett låneavtal fram till i sommar med AC Horsens, som är placerat på nionde plats i Superligan. Om allt går som det ska väntas Brolin ansluta i början av nästa vecka.

Efter AIK:s premiärträning i tisdags var Brolin fåordig om FCK-ryktet och om sin framtid i Solna.

– Mitt ärliga svar är att jag inte har någon aning. Jag har fullt fokus här till min agent, eller någon i klubben, säger något annat eller om det finns något annat på bordet. Då kan jag kommentera det då, men i dag (läs i tisdags) njöt jag av träningen och uppskattade den till hundra procent. Det var lika mäktig inramning som vanligt och det är väl de tankarna jag har i huvudet, sa målvakten till Fotbollskanalen.

Annons

Manuel Lindberg, som är vd, klubbdirektör och tillfällig sportchef i AIK, sa i sin tur följande om spelarens framtid:

– Vi får väl se vad januari landar i. Just nu är han här och vi kör tillsammans. Vi har även en väldigt god dialog med Samuel, som är en fantastiskt bra och trevlig person. För sin ringa ålder är han verkligen en bra person och en ledare i gruppen. Just nu är han här och sedan får vi se vad januari slutar med, sa Lindberg till Fotbollskanalen.

Publicerad 2023-01-14 22:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto