Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bahoui aktuell för Kina-flytt

Sillybloggen

Nabil Bahoui, 31, fick inte förlängt kontrakt med AIK, och lämnade nyligen klubben. I början av januari skrev Aftonbladet att turkiska Istanbulspor och cypriotiska Omonia Nicosia vill värva forwarden, men nu ser det i stället ut att bli en flytt till Asien.

Enligt fotbolldirekt.se visar den kinesiska klubben Qingdao Hainiu intresse för Bahoui, och spelaren uppges även ha ett erbjudande att ta ställning till från klubben. Uppgifterna gör vidare gällande att parterna för samtal och att de ska vara nära en överenskommelse.

Bahoui anslöt i unga år till AIK från Brommapojkarna och flyttade sedan utomlands första gången 2015, då han skrev på för Al-Ahli i Saudiarabien. Sedan dess har han även tillhört Hamburg, Grasshopper och De Graafschap på utländsk mark. Under guldåret 2018 var han hos AIK på lån under vårsäsongen och gjorde tre mål och två assist på elva seriematcher. Bahoui har, totalt sett, gjort 67 mål på 181 tävlingsmatcher med AIK. 

Annons
Publicerad 2023-01-18 10:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto