Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Athletic: Chelsea har fått Caicedo-bud nobbat

Sillybloggen

Chelsea rustar för fullt och klubben har redan värvat Benoit Badiashile (back, från Monaco), David Datro Fofana (forward, från Molde), Andrey Santos (mittfältaren, från Vasco da Gama), João Félix (forward, lån från Atlético Madrid) samt Mychajlo Mudryk (forward, från Sjachtar Donetsk). Därtill uppges ägare Todd Boehly och Co vara detaljer från att knyta till sig PSV:s offensive pjäs Noni Madueke för 390 miljoner kronor.

Men det slutar inte där.

Enligt The Atheltic vill Chelsea även värva Brightons succémittfältaren Moises Caicedo, som ryktats till Liverpool, och klubben ska nyligen ha lagt ett bud på 55 miljoner pund, lite mer än 700 miljoner kronor. Ett bud som ska ha nobbats. Anledningen är att priset är långtifrån var Premier League-konkurrenten kräver för 21-åringen, enligt The Athletic. Uppgifterna gör även gällande att Brighton inte har något intresse av att sälja mittfältaren.

Caicedo, som spelade VM för Ecuador, har den här säsongen gjort ett mål på 20 tävlingsframträdanden för Brighton, som han har kontrakt med till sommaren 2025.

Annons
Publicerad 2023-01-19 21:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto