Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Ahl Holmström bryter med Öis - klar för Gais

Sillybloggen

Inför säsongen 2022 gick Alexander Ahl Holmström från AFC Eskilstuna till Örgryte, där han noterades för 27 matcher i superettan förra året. Nu står det klart att parterna går skilda vägar.

På fredagen meddelar Öis att klubben och forwarden under vintern har “fört en diskussion om spelarens situation och speltid”, vilket mynnat ut i beslutet.

– Med de värvningar vi gjort under vintern har Alex hamnat i en position där han riskerar att inte få den speltid han önskar. Därför har vi gett honom tillåtelse att se sig omkring efter en ny förening, något han nu hittat och tillsammans med dessa har vi nått en överenskommelse vi är nöjda med. Vi vill tacka Alex för hans insatser i föreningen, säger tf klubbchef Andreas Karlsson till klubbens hemsida.

Ny klubbadress för 23-åringen? Göteborgsrivalen och superettan-nykomligen Gais.

Annons

– Jag är supertaggad! Jag har bara sett och hört positiva saker och jag tror att jag som spelare kommer att passa bra in i Gais, säger Ahl Holmström i ett pressmeddelande.

Alexander Ahl Holmström har även representerat Kalmar FF tidigare i karriären.

Publicerad 2023-01-20 23:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto