Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norsk media: Hammarby följer Sæter

Sillybloggen

Tidigare i veckan rapporterade VG att Rosenborgs stjärnforward Ole Sæter har intresse kring sit från allsvenskan. Vilken eller vilka klubbar det rör sig om framgick inte av tidningens artikel.

Men nu kommer nya, mer konkreta uppgifter. Det är Nettavisen som hävdar att Hammarby följer Sæters situation. 26-åringen har samma agent som flyttryktade Veton Berisha, Jim Solbakken. Ett val han tidigare har fått motta kritik för från supporterhåll.

Som bekant är Berisha på väg att lämna Hammarby och så sent som i går, lördag, kom samstämmiga uppgifter som gjorde gällande att Bajen och Molde är överens om en övergångssumma på 40 miljoner.

Sæters kontrakt med Rosenborg sträcker sig till slutet av 2023. Sedan en tid tillbaka har den norska storklubben försökt förlänga med forwarden, som dock har nobbat flera kontraktsförslag. Efter att senaste budet förkastats i dagarna ligger förhandlingarna mellan parterna på is tills vidare, bekräftar Mikael Dorsin.

Annons

– Ja, vi lade ett bud men vi kom inte överens om det heller. Så är det i fotboll, säger RBK-sportchefen till Nettavisen.

Det återstår att se ifall 26-åringen kommer överens med RBK om ett nytt avtal eller om han testar vingarna på annat håll. Nettavisen menar på att den norska storklubben är öppen för att sälja forwarden i januarifönstret men att konkreta bud saknas för tillfället.

Ole Sæter fick sitt stora genombrott i fjol då han noterades för 14 mål samt sju assist på 20 matcher i den norska högstaligan.

Publicerad 2023-01-22 22:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto