Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea ger sig in i kampen om Gordon

Sillybloggen

Evertons forward Anthony Gordon, 21, rapporteras vara ett hett namn på transfermarknaden. Förra sommaren kom rapporter om att Chelsea fått ett bud avvisat på runt 40-45 miljoner pund, motsvarande 505-567 miljoner svenska kronor, och under senaste tiden har forwarden främst kopplats ihop med Newcastle.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mail att Chelsea är redo att göra ett nytt försök att få in Gordon och sägs vara villigt att nå en överenskommelse med Everton, som gör att Gordon är kvar i Liverpool-klubben på lån resten av säsongen. Samtidigt sägs även Chelsea nyligen hört sig för gällande Evertons mittfältare Amadou Onana, 21.

Gordon, som är fostrad i Everton, har kontrakt till sommaren 2025 och är den här säsongen noterad för tre mål på 18 framträdanden i England. Onana kom till Everton från Lille förra sommaren och har avtal till sommaren 2027.

Annons
Publicerad 2023-01-24 16:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto