Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea nära att förlänga med Silva

Sillybloggen

Brassebacken Thiago Silva, 38, anslöt under sommaren 2020 till Chelsea från Paris Saint-Germain, och har sedan dess varit en viktig spelare i London-klubben. Under tisdagen rapporterar den engelska tidningen Daily Mirror att Chelsea är nära att skriva ett nytt kontrakt med mittbacken som sträcker sig över ett år.

Chefstränaren Graham Potter uppges vara fast besluten om att behålla Silva, samtidigt som spelaren också sägs vilja förlänga sin tid i storklubben. Silva är den här säsongen noterad för 23 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2023-01-24 20:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto