Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italiensk media: Hellas och Torino överens om Hien och Ilic

Sillybloggen

Senaste tiden har det varit många turer kring Isak Hiens, 24, framtid i Hellas Verona.

Hien, som anslöt i fjol från Djurgården för ett avtal till sommaren 2026, har under senaste tiden kopplats ihop med Torino, Espanyol och Nottingham Forest – och tidigare under torsdagen kom italienska Sky med nya uppgifter om att Hellas och Torino hade ett möte på en restaurang i Milano sent i går kväll, som slutade först vid 02 natten till torsdag.

Samtidigt uppgav Tuttosport tidigare i dag att Torinos bud på Hien – och lagkamraten Ivan Ilic, 21 – i dagsläget är på fem miljoner euro för Hien, motsvarande 56 miljoner kronor, samt 14 miljoner euro för Ilic, drygt 157 miljoner kronor.

Annons

Nu uppger den italienske journalisten Gianluca Di Marzio att klubbarna kommit överens om en affär värd 22 miljoner euro, drygt 246 miljoner svenska kronor för båda spelarna. Medan Ilic sagt ja till en övergång uppges dock Hien ännu inte bestämt sig. Om han vill till Torino är det i sådana fall först aktuellt i sommar.

Hien är den här säsongen noterad för 16 framträdanden i Serie A.

Publicerad 2023-01-26 22:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto