Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Southampton värvar Bree

Sillybloggen

Southampton gick under torsdagen ut med att klubben gjort klart med ett nytt nyförvärv – den engelske högerbacken James Bree, 25, från Luton. Bree har tidigare även en bakgrund i Aston Villa, men fick under sin tid i Villa inte göra debut i Premier League och får nu chansen till det igen – efter 27 matcher i Championship den här säsongen.

Brees kontrakt med Southampton sträcker sig över tre och ett halvt år, och han är samtidigt klubbens tredje värvning i vinter efter Mislav Oršić och Carlos Alcaraz. Saints är just nu i kris, då klubben är jumbo i Premier League.

ANNONS
Publicerad 2023-01-26 18:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto