Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Solskjær har fört samtal med Everton

Sillybloggen

Everton är i kris efter en rad svaga resultat och är nästjumbo i Premier League. Det ledde tidigare i veckan till att chefstränaren Frank Lampard fick gå, och tidigare under torsdagen rapporterade Sky Sports att Marcelo Bielsa (senast i Leeds) och Sean Dyche (senast i Burnley) är högaktuella för att ta över krislaget. Både Bielsa och Dyche sägs träffat klubbens ledning senaste dagarna och imponerat på topparna i Liverpool-klubben.

Nu kommer nya uppgifter från transfer-journalisten Fabrizio Romano om att förre Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær också är aktuell för att ta över Everton. Enligt journalisten har norrmannen också fört samtal med krisklubben, men däremot är det ovisst om det i slutändan blir han som får uppdraget.

Solskjær har varit arbetslös sedan han lämnade Manchester United 2021. Han ledde United mellan 2018 och 2021, men har även en bakgrund som tränare i norska Molde och i walesiska Cardiff.

Annons
Publicerad 2023-01-26 22:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto