Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK överens med Gais – nära värvning av Harun Ibrahim

Sillybloggen

AIK har varit aktiva på transfermarknaden. Solnaklubben har plockat in Omar Faraj, Jimmy Durmaz, Rui Modesto, Abdihakin Ali, Elias Durmaz och Abdussalam Magashy. Samtidigt sägs Antwerpens danske forward Victor Fisher och Charlerois defensive mittfältare Abubakar Keita vara nära att ansluta.

Nu rapporteras en tredje spelare vara nära att bli klar inom kort. Efter att Aftonbladet rapporterat om ett bud under torsdagen, skriver Expressen under fredagskvällen att AIK har kommit överens med Gais om att värva 19-årige Harun Ibrahim.

Övergången sägs enligt tidningen landa på 1,5-2 miljoner kronor, och om ingenting oförutsett sker lär Ibrahim presenteras som en ny AIK-spelare. Ingenting är dock klart eller påskrivet, men mycket talar för en övergång.

Annons
Publicerad 2023-01-27 19:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto