Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Lecce har lagt miljonbud på Sundsvalls backtalang Sammi Davis

Sillybloggen

Gif Sundsvalls mittbackstalang Sammi Davis har under vintern tagit steget upp och börjat träna på regelbunden basis med Medelpadklubbens A-lag. Efter att 17-åringen skrev på ett lärlingskontrakt med klubben i höstas fick han resa till Rom för provspel med Roma, men har sedan fortsatt träna med Giffarnas A-lag.

Nya uppgifter gör dock gällande att han kan komma att lämna klubben permanent nu, innan han hunnit göra något framträdande för A-laget. Lokaltidningen ST skriver under fredagskvällen att klubben mottagit ett miljonbud på 17-åringen från Serie A-klubben Lecce.

Ingenting är klart i dagsläget, men då det italienska transferfönstret stänger i månadsskiftet januari-februari kan det komma att intensifieras.

”Alltid hektiska dagar kring fönsterstängning”, skriver Sundsvalls akademichef Markus Tilly i ett sms till tidningen utan att bekräfta eller dementera uppgifterna.

ANNONS
Publicerad 2023-01-27 21:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto