Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bild: Spurs har lagt bud på Hincapié

Sillybloggen

Piero Hincapié har spelat 15 matcher för Bayer Leverkusen i Bundesliga den här säsongen och startade samtliga matcher för Ecuador i Qatar-VM. Nu kommer uppgifter som gör gällande att 21-åringen kan vara på väg bort.

Bild uppger att Tottenham har lagt ett muntligt bud på 25 miljoner euro, cirka 280 miljoner kronor, på Hincapié. Enligt tidningen är det dock inte troligt att Bayer Leverkusen kommer släppa sin guldklimp till en billig peng i januarifönstret, då mittbacken är en nyckelspelare i laget.

Bild spekulerar i att ett möjligt alternativ kan vara Tottenham köper loss Hincapié nu men lånar tillbaka honom till Bayer Leverkusen fram till i sommar.

Totalt har Piero Hincapié gjort 53 matcher för Bayer Leverkusen sedan han anslöt från argentinska CA Talleres. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026, och på meritlistan finns redan 24 landskamper för Ecuador.

ANNONS
Publicerad 2023-01-29 12:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto