Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter: United släpper inte Nilsson Lindelöf

Sillybloggen

Milan Skriniar har ett utgående kontrakt och kommer att lämna Inter efter säsongen, enligt samstämmiga uppgifter i både fransk och italiensk press. Mittbacken har skrivit på för Paris Saint-Germain och Ligue 1-klubben undersöker nu möjligheten att köpa loss 27-åringen redan i januari.

Därmed behöver Inter ge sig ut på jakt efter en ny mittback, framför allt till sommaren – men man behöver också ha alternativ ifall Skriniar lämnar under januarifönstret.

I lördags rapporterade italienska journalisten Gianluca Di Marzio att Inter har identifierat Victor Nilsson Lindelöf som en ersättare till Skriniar. Transferexperten Fabrizio Romano har samma uppgifter, men menar samtidigt att Manchester United inte vill släppa den svenske landslagskaptenen för tillfället. Huruvida 28-åringen har en framtid på Old Trafford efter nuvarande säsong framgår inte av uppgifterna.

Även Chris Samlling (Roma) och Tiago Djalo (Lille) finns med på Inters önskelista över nya mittbackar, hävdar Di Marzio.

Annons

Totalt har Victor Nilsson Lindelöf spelat 211 matcher i Manchester United-tröjan sedan han värvades från Benfica 2017. 28-åringen, som har kontrakt till sommaren 2024, har fått sparsamt med speltid den här säsongen efter att nyförvärvet Lisandro Martinez och Raphaël Varane storspelat tillsammans.

Publicerad 2023-01-29 11:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto