Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Athletic: Arsenal vill värva Jorginho

Sillybloggen

Nej, det är ingen hemlighet att Arsenal vill värva Moisés Caicedo vid det här laget. Samtidigt verkar det inte spela någon roll vilken storlek på pengabunten som “The Gunners” lägger på bordet – Brighton vill inte sälja sin guldklimp förrän i sommar tidigast.

Oavsett vad jagar huvudtränare Mikel Arteta en ny mittfältare som kan stärka lagbygget inför avslutningen på säsongen, och nu kommer uppgifter som gör gällande att blickarna har vänts mot en Londonrival.

The Athletic uppger på måndagen att Arsenal undersöker möjligheten att värva Jorginho före transferfönstret på tisdag kväll. Enligt uppgifterna är Arsenals sportsliga ledning medveten om att tiden är knapp, men att 31-åringen har ett utgående kontrakt med Chelsea gör att rivalen riskerar att tappa honom gratis ifall han inte säljas nu i januari.

En annan faktor som kan spela in är Chelseas jakt på Enzo Fernández. Enligt samstämmiga uppgifter har “The Blues” lagt ett brittiskt rekordbud på Benfica-mittfältaren, ett bud som man i nuläget inte har fått svar på än. Skulle man lyckas värva argentinaren är Chelsea öppet för att släppa Jorginho direkt, menar The Athletic.

Annons

Totalt har Jorginho noterats för 29 mål samt åtta assist på 213 matcher i Chelsea-tröjan sedan han anslöt från Napoli 2018. På meritlistan finns 46 landskamper för Italien.

Publicerad 2023-01-30 20:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto