Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Custovic lånas ut till Cork City

Sillybloggen

Efter att ha varit utlånad till Örebro SK i höstas återvänder Kevin Custovic till Vejle BK vid årsskiftet. Nu står det klart att 22-åringen lämnar den danska klubben på nytt – den här gången för ett spännande äventyr.

På måndagen står det klart att Custovic lånas ut till irländska Cork City till och med i slutet av 2023. Väl på plats blir han lagkamrat med förre Varberg-spelaren Albin Winbo som nyligen också skrev på för samma klubb.

– Jag är mycket glad över att ansluta till Cork City och jag ser fram emot att spela för “Rebel Army”. Jag kan inte vänta på att komma i gång, säger Custovic till hemsidan och fortsätter:

– Jag är en hårt arbetande wingback. Jag har stor passion för spelet och vill göra bra ifrån mig för laget. Jag ser fram emot att spela inför fansen och jag kan försäkra dem om att jag kommer kämpa till slutet i varje match för laget.

Annons

Tidigare i karriären har Kevin Custovic även representerat Västerås SK, Skiljebo SK och Nyköping. Hans kontrakt med Vejle sträcker sig till 2025.

Publicerad 2023-01-30 17:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto