Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hammarby ser ut att gå miste om Sæter

Sillybloggen

Hammarby sålde nyligen forwardsstjärnan Veton Berisha till Molde för runt 40 miljoner kronor, och har sedan dess köpt August Mikkelsen från Tromsø. Samtidigt har det även kommit uppgifter från norska TV2 om att Bajen förbereder ett bud på Rosenborgs forward Ole Sæter, 26, som sägs toppa Stockholmsklubbens önskelista.

Nyligen rapporterade den norska sajten Nettavisen att Claudio Ranieris Cagliari, som är sexa i den italienska andraligan, lagt flera bud på Sæter, och nu kommer nya uppgifter som inte är till Bajens fördel.

Den norska tidningen Adresseavisen skriver att Hammarby inte längre är så aktuellt för Sæter i och med att forwarden – utöver Cagliaris bud – även har intresse från Turkiet och USA.

Sæter har i dagsläget kontrakt med Rosenborg över 2023. Den norska storklubben har försökt komma överens med forwarden om ett nytt kontrakt, men så här långt utan framgång. Sæter blev i fjol noterad för 14 mål och sju assist på 20 framträdanden i den norska högstadivisionen.

Annons
Publicerad 2023-01-30 14:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto