Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Grzelak bekräftar - nobbat uppdrag i Polen: "Lag i botten och toppen"

Sillybloggen

Tränaren Bartosz Grzelak fick i fjol sparken av AIK, och har sedan dess varit utan uppdrag. Tränaren har, sedan AIK-avskedet, kopplats ihop med IK Sirius och klubbar i Polen, men utan att skriva på ett kontrakt med en ny klubb.

Nu bekräftar Grzelak, för Przegląd Sportowy Onet, att han fått erbjudanden från Polen.

– Av respekt för klubbarna kommer jag inte att ge namnen, men jag kan bekräfta att det är lag i både botten och toppen av Ekstraklasa. Och varför jag avvisade dem? Ibland kände jag inte för det, och ibland var tajmingen helt enkelt inte rätt, säger tränaren till Przegląd Sportowy Onet.

Enligt Przegląd Sportowy Onet rör det sig om fem polska klubbar, som kontaktat Grzelak, och på frågan om tränaren överväger att ta över ett lag i Polen är svaret:

– Självklart är jag inte stängd för det. Tvärtemot vad många polacker tror är Ekstraklasa, enligt mig, en intressant liga. Låt oss titta på den ekonomiska aspekten, vilken typ av svenska spelare som spelar här. Mikael Ishaks lön i Lech är, utifrån vad jag läser i tidningarna, på en ouppnåelig nivå för allsvenska klubbar.

Annons
Publicerad 2023-01-31 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto