Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Sabitzer flyger till Manchester

Sillybloggen

Christian Eriksen är skadad och blir borta till mars-april i vår.

Det beskedet levererades av huvudtränare Erik ten Hag på en presskonferens tidigare under tisdagen, vilket satte igång en stor transferprocess. Skulle Manchester United hinna värva en ersättare till dansken?

Enligt samstämmiga uppgifter gör Manchester United så gott man kan för att lyckas med det, och målet är inställt på att försöka värva Marcel Sabitzer från Bayern München innan fönstret stänger i natt. Nu kommer nya rapporter som gör gällande att en övergång närmar sig.

Det är Sky som rapporterar att Premier League-giganten nu är i “pole position” att värva Sabitzer, även om Chelsea fortfarande är med i kampen. På tisdagskvällen dök mittfältaren upp på flygplatsen i München redo att flyga till Manchester, England för att slutföra en övergång till Manchester United, fyllde The Telegraph i.

Annons

Senare under kvällen uppger transferjournalisten Fabrizio Romano att Sabitzer har kommit överens med Manchester United om de personliga villkoren för ett kontrakt. Enligt uppgifterna accepterade 28-åringen villkoren “direkt” då han vill jobba under Erik ten Hag.

Bayern-stjärnan väntar nu på att klubbarna ska komma överens om ramarna för ett låneavtal. The Athletic hävdar parterna diskuterar ett “rakt” lån utan någon köpoption inkluderad.

Totalt har Marcel Sabitzer gjort två mål samt två assist på 54 matcher i Bayern-tröjan sedan han värvades från RB Leipzig 2021. Mittfältaren har även 68 landskamper för Österrike på meritlistan.

Publicerad 2023-01-31 17:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto