Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelonas Araujo-mardröm i minutdramat

Sillybloggen

På transferfönstrets sista dag uppgav trovärdige transferjournalisten Fabrizio Romano att Barcelona var nära att värva ytterbacken Julián Araujo, 21, från LA Galaxy. Enligt uppgifterna var affären så gott som klar och Romano uppgav att Araujo överens med Barcelona om villkoren för ett kontrakt till 2026, klubbarna hade enats om en övergångssumma på fyra miljoner euro, cirka 45 miljoner svenska kronor, och 21-åringen skulle inleda i Barcelona B.

Men det finns en sak som verkat ha stoppat hela affären.

Enligt FootballEspana, som hänvisar till Relevo-journalisten Toni Juanmartí, inkom ett registreringsdokument en minut för sent och därmed blev inte övergången klar i tid.

Vidare skriver FootballEspana att Fifa lär ta ärendet för att genomföra affären ändå, men då bör Barcelona ha en riktigt bra ursäkt för varför inte dokumenten dök upp i tid. Enligt uppgifterna lär fallet tas upp av Fifa redan i dag, onsdag.

Totalt har Julián Araujo gjort två mål samt 14 assist på 109 matcher i LA Galaxy-tröjan sedan han fick debutera i klubbens a-lag. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Annons
Publicerad 2023-02-01 09:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto