Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: ÖSK lånar Fisic

Sillybloggen

Det var sommaren 2021 som Adi Fisic lämnade Örebro SK:s akademi för en flytt till Atalanta. Nu står det klart att 19-åringen återvänder till Sverige.

På måndagen blev det officiellt att Ficic ansluter till ÖSK på ett lån som sträcker sig fram till i sommar.

– Det känns väldigt kul att vara tillbaka i min moderklubb. Jag har känt att jag behöver seniorfotboll och då är ÖSK det bästa alternativet för mig. Så jag är väldigt glad att klubben också vill ha mig här. Jag har spelat några träningsmatcher med A-laget innan jag lämnade men nu ser jag fram emot att göra min riktiga debut för ÖSK och spela framför supportrarna på Behrn Arena, säger han till klubbens hemsida.

Huvudtränare Christian Järdler om nyförvärvet:

– När möjligheten att ta hem Adi till ÖSK plötsligt dök upp ville vi ta den. Adi är en stor forward som gärna löper i djupled och öppnar ytor för sig själv och sina lagkamrater. Han är kraftfull och tar sig in i straffområdet. Adi har rätt karaktär och har haft en bra utveckling i Atalanta. Det ska bli spännande att se honom i vår miljö.

ANNONS

Adi Fisic har tillhört Atalantas primavera-lag sedan han anslöt till klubben.

Publicerad 2023-02-06 14:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto