Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Man United redo att "spränga banken" för Osimhen

Sillybloggen

Tidigare i veckan kom uppgifter som gjorde gällande att Erik ten Hag vill dumpa sex spelare i sommar för att skapa ökat budgetutrymme inför sommarens transferfönster. Nu kommer rapporter från Italien som menar på att Manchester United är redo att “spränga banken” för en ny stjärnforward.

La Gazzetta dello Sport hävdar nämligen att Napoli tror att Premier League-giganten kommer att matcha prislappen på 107 miljoner pund, närmare 1,4 miljarder svenska kronor, för att köpa loss succéforwarden Victor Osimhen. Enligt uppgifterna är även Chelsea med i jakten.

Skulle det begärda priset på 107 miljoner pund matchas tangerar nigerianen Enzo Fernández prislapp, och därmed blir duon Premier Leagues dyraste spelare genom tiderna.

Victor Osimhen har gjort stor succé i Napoli-tröjan sedan han värvades från Lille 2020. Totalt har 24-åringen gjort 45 mål samt 13 assist på 83 matcher sedan flytten, och på meritlistan finns även 15 mål på 23 landskamper för Nigeria.

ANNONS

Stjärnans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2023-02-07 10:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto