Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan kräver 1.3 miljarder för Leao

Sillybloggen

La Gazzetta dello Sport har tidigare rapporterat om en spricka mellan Milan och Rafael Leão och att kontraktssamtalen ska vara lagda på is till följd av det.

Klubben slog kraftigt tillbaka mot de ryktena med ett officiellt uttalande. Var Maldini och Leão står i kontraktssamtalen är därmed svårt att veta. GdS uppger dock under torsdagen att Milan kräver åtminstone 100 miljoner euro, cirka 1.1 miljarder kronor.

I sitt nuvarande avtal med Milan har Leão en utköpsklausul på 150 miljoner euro (närmare 1.7 miljarder kronor). Gazzettan föreställer sig dock att Milan skulle vara beredda att sälja för 120 miljoner euro, motsvarande 1.3 miljarder kronor). Ett pris som Chelsea var villiga att betala förra sommaren. En summa som också skulle innebära nytt försäljningsrekord för Milan.

ANNONS

Nuvarande rekordet ligger på 67 miljoner euro, motsvarande 750 miljoner kronor, en summa som Milan sålde Kaka till Real Madrid för 2009.

Utöver Chelsea har Manchester City, Arsenal, Real Madrid med flera klubbar ryktats vara intresserade av Leão.

Leãos avtal med Milan löper ut sommaren 2024.

Publicerad 2023-02-09 11:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto