Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Turkisk media: Fenerbahce vill värva Greenwood

Sillybloggen

Efter att ha stått åtalad för försök till våldtäkt och misshandel i över ett år lades samtliga anklagelser mot Mason Greenwood nyligen ner. 21-åringen är dock fortsatt avstängd från både träning och matchspel med Manchester United, då klubben för tillfället har påbörjat en intern utredning kring hur man ska gå vidare med ex-stjärnan.

Enligt The Times råder det delade meningar på Old Trafford gällande vad klubben bör göra. Medan vissa spelare och anställda inte skulle ha några problem med att ta tillbaka Greenwood eftersom han inte är dömd för något vill andra inte veta av honom.

Det återstår att se vilket beslut Manchester United kommer fram till, men mest troligt har Greenwood inte en framtid i England närmaste tiden. Nu kommer uppgifter som gör gällande att det dock inte saknas intresse för honom utomlands.

Futospor uppger nämligen, via Goal, att Fenerbahce har tagit kontakt med Manchester United gällande Greenwood. Enligt uppgifterna är den turkiska storklubben “redo att möta kritiken” som skulle komma vid en värvning av 21-åringen, då man ser honom som en spelare som skulle kunna ge klubben framgång på planen.

Annons

Mason Greenwoods nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2023-02-15 09:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto