Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fransk media: Tuchel aktuell för PSG-återkomst

Sillybloggen

Samstämmiga uppgifter i fransk media gör gällande att Paris Saint-Germains huvudtränare Christophe Galtier är under press samt att jobbet är i fara. Spelet har inte stämt och huvudstadsklubben har åkt på en rad smällar den här säsongen, senaste 1-0-förlusten hemma mot Bayern München i Champions League.

Att ägarna från Qatar drömmer om Zinedine Zidane som chefstränare är ingen hemlighet vid det här laget, men landsikonen har hittills inte varit sugen på uppdraget. Nu kommer i stället något chockartade rapporter från Frankrike.

Det är RMC Sport som rapporterar att Thomas Tuchel kan återvända till PSG. Tysken fick sparken av just PSG i slutet av 2020, varpå han gick till Chelsea där han sedermera vann Champions League-titeln samma säsong. Enligt uppgifterna har Tuchel fortfarande ett stort stöd bland många nyckelpersoner inom PSG:s organisation.

RMC Sport hävdar vidare att någon snabb förändring inte är att vänta. Galtier kommer oavsett vad att vara kvar minst till returen mot Bayern München den 8 mars.

Annons

Thomas Tuchel är klubblös för tillfället efter att hastigt, och oväntat, fått sparken av Chelsea i september förra året.

Publicerad 2023-02-17 10:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto