Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid överväger Richarlison

Sillybloggen

Tottenham betalade över 700 miljoner kronor för att köpa loss Richarlison i somras. Brassen har dock inte kommit helt till sin rätta i norra London och hittills kastats in och ut ur startelvan, samtidigt som han har fått spela på olika positioner.

Det är en situation som andra toppklubbar kan komma att vilja utnyttja.

Nu uppger nämligen Foot Mercato att Real Madrid kan komma att försöka värva Richarlison i sommar. Enligt uppgifterna är “Los Blancos” huvudfokus riktat på Jude Bellingham, men även 25-åringen ska vara ett alternativ då Karim Benzema börjar närma sig slutet av sin karriär.

Hur Tottenham ställer sig till att släppa sitt stjärnförvärv framgår inte av uppgifterna.

Totalt har Richarlison noterats för två mål samt tre assist på 20 matcher i Spurs-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2027.

Foot Mercato hävdar vidare att Real Madrid även är intresserat av Robert Renan, 19, från Zenit St Petersburg. Mittbacken anslöt som bosman från Corinthians nu i vinter men skulle kunna vara tillgänglig för en flytt redan efter ett halvår för omkring 30 miljoner euro, cirka 335 miljoner svenska kronor.

Annons
Publicerad 2023-02-17 07:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto