Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dansk media: Manchester United väldigt intresserat av Rasmus Højlund

Sillybloggen

20-årige Rasmus Højlund lämnade i somras österrikiska Sturm Graz för Atalanta i en övergång som uppges vara värd 190,1 miljoner svenska kronor. Den danske stortalangen har därefter gjort succé genom att noteras för sju mål och två assist på 21 framträdanden i Bergamo-klubben, samtidigt som han varit den centrala uppspelspunkten i tränaren Gian Piero Gasperinis anfallsspel.

Sedan tidigare har italienska storklubbar som Milan, Juventus och Napoli uppgetts ha sett stort intresse för att värva 20-åringen. Nu verkar intresset även nått utanför Italiens gränser, då danska Tipsbladet rapporterar att Manchester United hyser ett stort intresse för forwarden och följer hans framsteg i Atalanta.

Anledningen ska vara att United, enligt Tipsbladet, förväntar sig att man går skilda vägar med Wout Weghorst i sommar och behöver därmed få in en ersättare.

Tidningen påpekar, dock, att det inte finns några konkreta förhandlingar i dagsläget. Men ett stort intresse finns och det är inte omöjligt att klubben kommer att agera närmare sommaren.

Annons

Højlund har i italienska medier fått smeknamnet “Serie As Erling Haaland”, på grund av sin lika spelstil till den norske Manchester City-stjärnan.

Publicerad 2023-02-23 21:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto