Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid vill ersätta Hazard med Pulisic

Sillybloggen

Real Madrids Eden Hazard värvades till Real Madrid 2019. Men det har gått allt annat än enkelt för anfallaren. Förutom att belgaren har varit skadedrabbad så har han oftast lämnats kvar på bänken. Den här säsongen har det blivit tre framträdanden i La Liga – och nu är Hazard skadad.

På lördagsmorgonen började ett något märkligt rykte florera i fotbollsvärlden. 90min, Goal och Tipsbladet rapporterade alla att Real Madrid vill ersätta skadade Eden Hazard med skadade Chelsea-yttern Christian Pulisic.

Prognosen för Pulisic är dyster och han väntas vara skadad ett tag till. Den här säsongen har det blivit ett mål och en assist på 16 matcher i Premier League. Kontraktet med klubben går ut nästa sommar.

Även Eden Hazard värvades från Chelsea och har sedan sin flytt till Spanien och La Liga gjort fyra mål och åtta assist på 51 matcher. Kontraktet med mesta mästaren går ut i juni 2024.

Annons

Publicerad 2023-02-25 10:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto