Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: West Ham jagar Giroud

Sillybloggen

Olivier Giroud, 36, har varit en nyckelspelare för AC Milan sedan han anslöt till klubben sommaren 2021. Totalt har forwarden noterats för 25 mål samt tio assist på 69 matcher, men nu går han en osäker framtid till mötes.

Fransmannen har nämligen ett utgående kontrakt, och även om han själv öppet har meddelat att han vill stanna i Milanoklubben har parterna inte kommit överens om en förlängning ännu. Något som andra klubbar kan komma att försöka utnyttja.

Nu rapporterar den brittiska tabloiden The Sun att West Ham är angeläget om att försöka locka tillbaka Giroud till Premier League, där han tidigare representerat Arsenal och Chelsea. Det återstår att se ifall Londonklubben kan övertyga 36-åringen om en flytt till öarna.

Annons
Publicerad 2023-02-27 09:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto