Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Chelsea visar intresse för Abraham

Sillybloggen

Sommaren 2021 köpte Roma loss Tammy Abraham från Chelsea. Forwarden har snabbt kommit till sin rätt i sin nya tillvaro och har hittills gjort 34 mål samt tio assist på 85 matcher för Romklubben, men nu kommer något chockartade uppgifter.

Det är brittisk Football Insider som rapporterar att Chelsea är intresserat av att värva tillbaka 25-åringen i sommar. Londonklubben är som bekant på jakt efter en ny, central forward till nästa säsong och då ska alltså Abraham ha pekats ut som ett högintressant alternativ.

Enligt samma uppgifter har Chelsea en återköpsklausul på 70,5 miljoner pund, cirka 884 miljoner svenska kronor, som kommer att börja gälla från och med i sommar – två år efter att flytten från västra London bar av.

Italienska Calciomercato hävdar samtidigt att Abraham dock inte har några planer på att lämna Roma. I stället uppges engelsmannen vara inställd på att fortsätta försöka vinna titlar tillsammans med chefstränare José Mourinho och hans mannar.

Annons

Tammy Abrahams kontrakt med Roma sträcker sig till 2026.

Publicerad 2023-02-28 07:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto