Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea intresserat av Vlahovic

Sillybloggen

Chelsea har spenderat över fem miljarder på nyförvärv sedan ägarskiftet i somras, men fortfarande saknas en renodlad centerforward i lagbygget. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Londonklubben har börjat blicka mot just en sådan inför sommarens transferfönster.

Brittiska Football Insider uppger nämligen att Chelsea är intresserat av att värva Dusan Vlahovic, 23. Enligt uppgifterna är “The Blues” desperat att värva en forward som har serbens kvaliteter.

Juventus kan komma att sälja Vlahovic i sommar på grund av ekonomiska skäl, hävdar Fotboll Insider. Forwarden köptes för 740 miljoner kronor från Fiorentina för drygt ett år sedan och kan nu alltså offras då Turinklubben riskerar att missa spel i Champions League nästa säsong, och därmed även viktiga miljoner till spelarbudgeten.

Dessutom riskerar Juventus böter då man för tillfället är under utredning för ekonomiska brottslighet.

ANNONS

Totalt har Dusan Vlahovic noterats för 19 mål samt sex assist på 44 matcher i Juventus-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026.

Publicerad 2023-03-03 16:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto