Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea intresserat av Guimaraes

Sillybloggen

Bruno Guimaraes har sedan flytten från Lyon till Newcastle varit en nyckelspelare i Premier League och spelat en stor roll i att Newcastle den här säsongen är med i slåss om kampen om Champions League-platser.

Enligt The Telegraph har nu Chelsea fått upp ögonen för brassen och man sägs vilja värva mittfältaren i sommar för att ytterligare förstärka laget.

Enligt uppgifterna har Newcastle inget intresse av att sälja spelaren och ett bud på 100 miljoner pund (cirka 1.3 miljarder) sägs krävas för att “Magpies” ska överväga det.

Guimaraes kontrakt med Newcastle går ut sommaren 2026 men klubben uppges jobba för att knyta till sig brassen under en längre framtid.

Football Insider har tidigare rapporterat att hans nuvarande klubb, Newcastle, tror att Guimaraes kommer förlänga med klubben. Enligt samma uppgifter tror klubben dessutom att han kommer skriva ett långt kontrakt.

Annons

Bruno Guimaraes har den här säsongen stått för tre mål och tre assist på 18 matcher i Premier League.

Publicerad 2023-03-11 10:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto