Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Manchester United visar intresse för Camavinga

Sillybloggen

Real Madrid betalade knappt 400 miljoner kronor när man köpte loss Eduardo Camavinga, 20, från Rennes inför säsongen 2021/22. Den 20-årige fransmannen har fått gott om speltid sedan dess, och hittills står han noterad för två mål samt tre assist på 79 matcher för “Los Blancos”.

Samtidigt har han sällan fått förtroendet från start i stormatcher och senaste tiden har han använts som vänsterback. Nu kommer uppgifter som gör gällande att det finns andra klubbar som utforskar Real Madrid-mittfältarens situation.

Det är brittiska Football Insider som hävdar att Manchester United är intresserat av att värva Camavinga i sommar. Som bekant är Erik ten Hag på jakt efter en ny mittfältare av toppklass till nästa säsong, och då ska blickarna alltså har riktats mot 20-åringen som nederländaren är en stor beundrare av.

Men en övergång ser ut att vara avlägsen i nuläget. Football Insider menar nämligen att Camavinga inte är till salu och att han – för tillfället – anses vara oåtkomlig av huvudtränare Carlo Ancelotti. Det återstår att se ifall mittfältarens status förändras inför sommarens transferfönster.

Annons

Senaste åren har Manchester United värvat både Casemiro och Raphaël Varane från just Real Madrid.

Eduardo Camavingas kontrakt sträcker sig till 2027.

Publicerad 2023-03-12 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto