Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: Real Madrid intresserat av Richarlison

Sillybloggen

Tidigare i veckan vädrade Richarlison öppet sitt missnöje över sin situation i Tottenham. 

Brassen, som värvades för över 700 miljoner kronor i somras, har hittills kastats in och ut ur startelvan samtidigt som han inte har lyckats leverera när han väl har fått chansen.

– Jag är ingen idiot, jag är ett proffs. Men jag vill spela. Jag behöver minuter. Min säsong har varit, ursäkta uttrycket, skit eftersom jag inte har fått spela tillräckligt mycket, sa han ESPN efter Champions League-uttåget mot Milan.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att 25-åringen kan lämna Spurs.

Det är Mundo Deportivo som rapporterar att Real Madrid vill värva en ny forward till nästa säsong för att stärka offensiven, samt ge Karim Benzema ökad konkurrens. Enligt tidningen är Richarlison en av spelarna som ”Los Blancos” då tittar på. 

Annons

Även Gonçalo Ramos (Benfica) och Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) finns med på Real Madrids lista, enligt Mundo Deportivo.

Totalt har Richarlison gjort två mål samt fyra assist på 26 matcher i Tottenham-tröjan så här långt. Hans kontrakt med Spurs sträcker sig till 2027.

Publicerad 2023-03-12 08:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto