Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Athletic: Tottenham fast beslutet om att förlänga med Kane

Sillybloggen

Harry Kane, 29, har under de senaste åren varit Tottenhams största stjärna och fanbärare, men kan möjligen vara på väg bort från klubben. I förra veckan skrev den engelska tidningen The Guardian att Manchester United-tränaren Erik ten Hag vill ha in Kane till nästa säsong, vilket kan resultera i ett värvningsförsök från den engelska storklubbens sida.

Nu uppger The Athletic att Tottenham i sin tur är fast beslutet om att förlänga med Kane och är berett på att fortsätta försöka med det under nästa säsong, trots att engelsmannens avtal löper ut sommaren 2024. Parterna uppges haft inledande samtal, och Spurs sägs för stunden inte överväga en försäljning.

Kane kom till Tottenham i unga år och har gjort 270 mål och 63 assist på 424 matcher med London-klubben.

ANNONS
Publicerad 2023-03-13 13:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto