Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: United skiftar fokus - släpper Kane och går för duo

Sillybloggen

För bara ett par dagar sedan rapporterade The Guardian att Erik ten Hag vill värva Harry Kane i sommar och att Tottenham-stjärnan har gjorts till Manchester Uniteds prioriterade transfermål inför nästa säsong.

Andra brittiska medier har följt upp och menat på att Tottenhams vd Daniel Levy inte har några planer på att släppa sin forwardsstjärna. Bland annat har det kommit rapporter om att det kommer krävas “astronomiska summor” för en Premier League-rival ifall man vill köpa loss Kane.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att Manchester United har skiftat fokus.

Det är ESPN som rapporterar att Premier League-giganten vill undvika ett “mardrömsscenario” där man kör fast i förhandlingarna med Tottenham om Harry Kane, och därmed kommer man att fokusera på alternativ mål. Enligt uppgifterna kommer Manchester United i stället att gå för Victor Osimhen (Napoli) och Dusan Vlahovic (Juventus) i sommar.

Annons

Osimhen värderas till över en miljard kronor efter att ha gjort 19 mål på 22 matcher i Serie A den här säsongen. När det gäller Vlahovic kan han vara tillgänglig till ett “reapris” i sommar utifall Juventus missar att kvalificera sig till Champions League nästa säsong.

Publicerad 2023-03-14 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto