Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tysk media: Dortmund vill förlänga med Brandt

Sillybloggen

Borussia Dortmund gör en stark säsong och utmanar för tillfället i toppen av Bundesliga. En av nyckelspelarna i laget är Julian Brandt som har visat på fin form senaste tiden, och nyligen hävdade tyska Bild att Tottenham och Arsenal jagar 26-åringen.

Men nu kommer uppgifter som gör gällande att Bundesliga-klubben är redo att agera för att förhindra en flytt.

Det är Sport1 som rapporterar att Dortmund vill erbjuda Brandt ett nytt kontrakt för att skaka bort intresset från Premier League. 26-åringens nuvarande kontrakt löper ut sommaren 2024, och därmed kan Dortmund tvingas sälja den offensive mittfältaren efter säsongen för att inte riskera att tappa honom som bosman – ifall man inte kommer överens om ett nytt avtal.

Totalt har Julian Brandt noterats för 29 mål samt 30 assist på 159 matcher i Dortmund-tröjan sedan han anslöt itll klubben från Bayer Leverkusen 2019. På meritlistan finns även 39 landskamper för Tyskland.

Annons

Publicerad 2023-03-15 17:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto