Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Romano: Mount byter agent - flytt i sommar väldigt trolig

Sillybloggen

Mason Mounts framtid har varit ett hett ämne i engelsk och internationell media. 24-åringen har ett avtal med Londonklubben som löper ut i juni 2024 och i sommar kan således bli Chelseas sista chans att få bra betalt för sin mittfältsstjärna, om man inte lyckas komma överens om ett nytt kontrakt.

Tidigare har The Athletic rapporterat att förhandlingarna om ett nytt kontrakt mellan Mount och Chelsea stagnerat. Nu rapporterar transferjournalisten Fabrizio Romano att engelsmannen bytt agent till Neil Fewings och att det samtidigt ser väldigt troligt ut att Mount lämnar Chelsea i sommar.

Liverpool har varit den klubb som främst ryktats ha ett stort intresse för att värva Mount i sommar. Kanske får Merseysideklubben en skjuts i de dialogerna nu, då Mounts nya agent även är agent till Jordan Henderson och Virgil van Dijk.

Mount står noterad för tre mål och sex assist på 32 framträdanden för Chelsea denna säsong. Han anslöt till klubben 2005 vid sex års ålder.

ANNONS
Publicerad 2023-03-18 11:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto