Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid intresserat av Kane – följer stjärnas situation

Sillybloggen

Från och med i sommar har Harry Kane bara ett år kvar på sitt kontrakt med Tottenham. Det innebär att sommarfönstret lär vara sista gången klubben kan få rejält betalt för sin stjärna, såvida man inte lyckas övertyga honom att stanna och skriva på ett nytt kontrakt.

Tidigare har det rapporterats från engelsk och internationell media att Manchester United och Bayern Munchen är intresserade av att värva 29-åringen. Manchester United ska dock enligt ESPN ha skiftat fokus och är numera intresserat av att värva Victor Osimhen (Napoli) eller Dusan Vlahovic (Juventus).

Istället kastar en annan klubb in sitt namn i jakten. Enligt Daily Mail är Real Madrid nu intresserat av Kane och bevakar stjärnans situation, om det blir förlängning eller om en övergång kan bli aktuell i sommar. De vill förstärka sin anfallsuppsättning, skriver tidningen.

The Athletic har tidigare uppgett att Tottenham är fast beslutet att behålla Kane, men Daily Mail rapporterar samtidigt att parterna inte avancerat i förhandlingarna och ännu inte är nära någon överenskommelse.

ANNONS
Publicerad 2023-03-18 13:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto