Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Chelsea följer Pereira - kan ersätta Mount

Sillybloggen

Efter att ha varit utlånad i flera omgångar valde Andreas Pereira att lämna Manchester United permanent i somras för en övergång till Fulham. Väl i nykomlingen har det blivit succé för brassen, som hittills är noterad för tre mål samt sex assist på 32 matcher.

Insatser som har väckt intresse.

Nu hävdar nämligen ESPN att Chelsea är bland flera klubbar som följer Pereira. Enligt uppgifterna har “The Blues” börjat leta efter en ersättare till Mason Mount, som av allt att döma ser ut att säljas i sommar, och då har alltså blickarna vänts mot 27-åringen.

ESPN menar att även Atlético Madrid och Paris Saint-Germain håller ögonen på Andreas Pereira som skulle kosta omkring 30 miljoner pund, motsvarande cirka 382 miljoner svenska kronor, att köpa loss. 27-åringen sägs trivas i Fulham men skulle samtidigt ha “svårt att tacka nej” till en europeisk storklubb.

Annons
Publicerad 2023-03-20 14:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto