Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Tottenham intresserat av Henderson

Sillybloggen

Manchester United-målvakten Dean Henderson, 26, var förra säsongen reserv till David de Gea i United, och blev inför den här säsongen utlånad till Nottingham Forest för att få kontinuerligt med speltid i Premier League.

Nu uppger ESPN att Tottenham, som är på jakt efter en ny målvakt, är intresserat av Henderson och har målvakten högst upp på sin önskelista bland potentiella målvaktsförvärv. Spurs nuvarande förstemålvakt Hugo Lloris, 36, blir inte yngre, och sitter på ett avtal som löper ut 2024, vilket innebär att London-klubben behöver se över sitt målvaktsstall. United rapporteras samtidigt se en affär med Spurs om Henderson, som en möjlighet att närma sig Harry Kane.

Henderson har i grunden kontrakt med Manchester United till sommaren 2025, men har ännu inte fått chansen som förstemålvakt i klubben. Efter att flytten till Forest blev klar uttalade han sig kritiskt om Uniteds behandling av honom förra säsongen, då han inte fick särskilt mycket speltid.

Annons

– Jag sa nej till så många bra lånerbjudanden förra sommaren (2021) för den anledningen (lovad att bli förstamålvakt). Det var frustrerande. Att sitta där och slösa bort tolv månader var faktiskt kriminellt, speciellt i min ålder. Jag var rasande, sa Henderson till Talksport i augusti i fjol.

Henderson är fostrad i United och har genom åren varit utlånad vid flera olika tillfällen.

Publicerad 2023-03-23 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto