Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Abraham kommer återvända till Premier League

Sillybloggen

Roma-forwarden Tammy Abraham, 25, imponerade under den gångna säsongen med 27 mål och fem assist på 53 matcher, men har under den här säsongen inte haft samma lycka framför mål med sju mål och sex assist på 38 framträdanden. Under senaste tiden har det därmed kommit flera rykten om att han kan lämna i sommar.

Nu uppger italienska Sky att det kommer bli så att Abraham lämnar Roma i sommar för en återkomst till Premier League. Sky har inte uppgifter om vilken klubb det kommer bli spel i härnäst, men Chelsea och Manchester United nämns som intressenter av den engelske forwarden.

Abraham lämnade just Chelsea för Roma under 2021 och är fostrad i klubben. Han har genom åren gjort 30 mål och tolv assist på 82 matcher med Chelsea, och har även varit utlånad till Aston Villa, Bristol City och Swansea City.

Abraham har i dagsläget kontrakt med den italienska huvudstadsklubben till sommaren 2026.

Annons
Publicerad 2023-03-24 07:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto