Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Arsenal favorit - närmast Rice-värvning

Sillybloggen

Declan Rice har varit en lysande stjärna i både West Ham och det engelska landslaget senaste åren. Sedan en tid tillbaka har 24-åringen kopplats ihop med flera europeiska toppklubbar – men hittills har han alltid blivit kvar i “The Hammers”.

En sak det dock kan bli ändring på i sommar.

Då har nämligen Rice bara ett år kvar på sitt kontrakt vilket betyder att West Ham kan tvingas att sälja för att inte riskera att förlora sin mittfältsstjärna – som man värderar till över en miljard – gratis. En situation som inte har gått intresserade klubbar obemärkt förbi.

Nu rapporterar nämligen Football Insider att Arsenal fortfarande är i “pole position” till att värva Rice, samtidigt som Chelsea fortfarande är med i jakten. Enligt uppgifterna har 24-åringen nobbat flera av West Hams erbjudande gällande en kontraktsförlängning, inklusive ett åttaårskontrakt värt 83 miljoner pund (drygt en miljard svenska kronor).

Annons

Ett kontrakt som – så klart – skulle göra honom till den bäst betalde spelaren i Londonklubbens historia.

Anledningen till nobbarna? Declan Rice vill spela för en större klubbar som är med och utmanar i Champions League. Det återstår att se var engelsmannen får chansen att göra just det till slut.

Publicerad 2023-03-25 23:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto