Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Record: Ramos "mycket besviken" - jagas av Man United

Sillybloggen

Gonçalo Ramos presenterade sig på allvar för den breda fotbollspubliken när han fick starta VM-kvartsfinalen mot Schweiz i stället för Cristiano Ronaldo – och svarade med att göra hattrick.

21-åringen spelar till vardags för Benfica, där han har noterats för 16 mål på 21 ligamatcher den här säsongen. Föga förvånande finns det intresse kring forwardens tjänster och nu kommer även uppgifter som gör gällande att huvudpersonen själv är något missnöjd med sin situation i den portugisiska storklubben.

Det är Record som rapporterar att Benficas sportsliga ledning förra säsongen lovade att Ramos skulle få ett nytt, förbättrat kontrakt. 21-åringen har dock inte blivit erbjuden något nytt avtal vilket han är “mycket besviken” över, och enligt tidningen kan han inte förstå varför förhandlingarna dröjer.

Annons

Vidare hävdar Record att Manchester United är angeläget om att värva Ramos i sommar, då Premier League-giganten som bekant är på jakt efter en ny forward. Benfica-stjärnan har en utköpsklausul på 120 miljoner euro, drygt 1,3 miljarder svenska kronor, som måste aktiveras om en övergång ska bli av.

Gonçalo Ramos nuvarande kontrakt med Benfica sträcker sig till 2026.

Publicerad 2023-03-26 18:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto