Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: West Ham vill värva Gyökeres

Sillybloggen

Sveriges landslagsforward Viktor Gyökeres, till vardags i Coventry, har under den här säsongen imponerat med 19 mål och åtta assist på 39 matcher i England. 24-åringen öste även in mål under den gångna säsongen, och har därmed under det senaste åren kopplats ihop med en flytt till Premier League.

Nu kommer den engelska tidningen The Sun med nya uppgifter om att West Ham är angeläget om att värva Gyökeres, då klubbens tränare David Moyes vill ha in en eller två anfallare under sommarens transferfönster. Vidare uppges det även finnas andra intressenter, som Burnley, som är nära uppflyttning till Premier League.

Coventry sägs samtidigt vilja ha runt 20 miljoner pund, motsvarande 260 miljoner kronor vid en försäljning.

Annons
Publicerad 2023-03-26 10:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto