Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Zidane aktuell för Tottenham

Sillybloggen

Tottenham gick nyligen skilda vägar med tränaren Antonio Conte, och har under senaste tiden kopplats ihop med flera olika tränare, däribland Julian Nagelsmann, som i förra veckan fick sparken av Bayern München.

Nu uppger italienska Sky att Tottenham har Zinedine Zidane på klubbens lista bland tänkbara nya tränare. Uppgifterna gör vidare gällande att Julian Nagelsmann, förre Spurs-tränaren Mauricio Pochettino och tidigare spanske förbundskaptenen Luis Enrique är andra möjliga kandidater.

Zidane basade senast över Real Madrid mellan 2019 och 2021, och har sedan dess varit utan uppdrag. Han har endast basat över “Marängerna” på klubblagsnivå, och lett klubben till tre Champions League-titlar och två La Liga-titlar.

Annons
Publicerad 2023-03-28 20:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto