Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nagelsmann och Pochettino väntar på Real Madrid

Sillybloggen

Tottenham har sparkat Antonio Conte och står nu utan huvudtränare.

Londonklubben har kopplats ihop med en rad kandidater som sägs vara aktuella för posten, bland annat Julian Nagelsmann och Mauricio Pochettino. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att ingen av tränarna har Spurs som sitt förstaval.

Brittiska 90min hävdar att både Nagelsmann och Pochettino kommer avvakta till i sommar innan de påbörjar några samtal med någon klubb, och därmed tillfälligt har gett Tottenham kalla handen. Anledningen? Båda vill vänta och se ifall Real Madrid-jobbet blir öppet.

Sedan tidigare är det känt att Carlo Ancelotti kan komma att lämna “Los Blancos” i sommar, speciellt ifall han inte skulle vinna någon titel. Skulle han lämna öppnas alltså en möjlighet för både Nagelsmann och Pochettino som ryktats till den spanska huvudstadsklubben tidigare.

Annons

Vi får helt enkelt vänta och se hur saker och ting faller ut. Precis som Julian Nagelsmann och Mauricio Pochettino skulle sagt.

Publicerad 2023-03-30 13:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto