Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Leeds favorit att värva Gyökeres

Sillybloggen

Viktor Gyökeres, 24, gör succé i England.

Coventry-forwarden har stänkt in 18 fullträffar i Championship den här säsongen, ett facit han ligger på andraplats i skytteligan med. Senaste tiden har svensken kopplats ihop med en rad andra klubbar – främst från Premier League. Bland annat har Everton tidigare pekats ut som ett hett spår.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att en annan högstaligaklubb har tagit över favoritskapet.

Det är brittiska Football Insider som hävdar att Leeds nu är favorit att värva Gyökeres i sommar. Enligt uppgifterna utmanar även Fulham om 24-åringens signatur, medan Everton sägs ha hamnat på efterkälken på grund av den ekonomiska situation som råder i klubben.

Annons

Viktor Gyökeres kontrakt med Coventry sträcker sig till sommaren 2024. Tidigare har han sagt så här om sin framtid till Fotbollskanalen:

– Det är klart att man vill spela i de bästa ligorna. Men vi tar det efter säsongen. Nu är det fokus på Coventry och att försöka gå upp, sa Gyökeres i samband med senaste landslagssamlingen.

Är det Premier League som du vill spela i?
– Det hade varit kul att spela där, men jag kan spela i några andra ligor också.

Publicerad 2023-04-06 17:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto