Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Brighton följer Nelson

Sillybloggen


Enligt uppgifter från Daily Mail kan Arsenal utmanas i kampen om att förlänga kontraktet med sin yttermittfältare Reiss Nelson. Uppgifterna gör gällande att London-laget får konkurrens av Brighton.

Enligt uppgifterna har Arsenal inlett förhandlingar om att förlänga den egna produktens kontrakt, som går ut efter säsongen.

Konkurrenssituationen hos ligaledarna har dock gjort att Nelson endast har noterats för fyra matcher i årets Premier League. Detta eftersom spelare som Bukayo Saka, Gabriel Martinelli och Leandro Trossard har föredragits före engelsmannen.

Enligt Daily Mail finns det intresse för Nelson ute på kontinenten, men spelaren själv sägs föredra att stanna kvar i England och således ses Brighton som ett rimligt alternativ.

På sina fyra matcher har Nelson svarat för tre mål, varav segermålet mot Bournemouth på tilläggstid bidrog till att Nelsons aktie steg ytterligare.

Annons
Publicerad 2023-04-11 08:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto