Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: ten Hag planerar utrensning - 13 spelare kan lämna

Sillybloggen

Enligt samstämmiga uppgifter i brittisk media planerar Manchester United att rensa rejält i truppen inför nästa säsong. Nu rapporterar Daily Mail att så många som upp till 13 spelare kan få lämna klubben i sommar.

Tidningen hävdar att Manchester United behöver göra sig av med spelare för att hålla sig på rätt sida gränsen av Financial Fair Play. Och det gäller även i fall ett ägarskifte skulle bli av innan sommaren.

Anthony Elanga är en av spelarna som kan lämna Premier League-giganten, antingen på lån eller permanent. Daily Mail hävdar att den 20-årige svensken har “över tolv klubbar” som jagar honom, och talangen själv uppges vara redo för en ny utmaning.

Daily Mail namnger inte alla spelare som riskerar att få lämna men ett gäng vars framtid är osäker är Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Alex Telles, Doony van de Beek, Brandon Williams och Anthony Martial. Lägg därtill att Phil Jones och Alex Tuanzebe har utgående kontrakt.

Annons

Facundo Pellistri ligger också i farozonen att få spendera nästa säsong utanför Old Trafford, men i ytterns fall rör det sig snarare om ett lån. Tidigare har även frågetecken väckts kring Victor Nilsson Lindelöfs framtid då svensken har kopplats ihop med Inter.

Publicerad 2023-04-11 11:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto